May

9 Mayıs Dünya Çölyak Günü kapsamında Kimya Öğretmenimiz Celal KINIK ve öğrencilerimiz tarafından okul panosu yapıldı.

May

Velilerimize Aile Çocuk Eğitimi Programı kapsamında Memnuniyet Değerlendirme Anketi yapıldı.Katılım belgesi verildi.Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü Rehberlik ve Psikolojik Danışman Öğretmenleri Ummahan EROĞLUve Aslıhan YASAVUL ÖZER tarafından Aile İçi Şiddet, Kadına Yönelik Şiddet ve Kadın Erkek Eşitliği konularında rehberlik çalışması yaptı.

May

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında Kimya Öğretmenimiz Celal KINIK ve öğrencilerimiz tarafından okul panosu yapıldı.

May

Nisan ayı deneme sınavı yapıldı.

Mart ayı deneme sınavı yapıldı.

26/04/2024 tarihinde Liselerarası Münazara Yarışmasına katıldık.

Okulumuzda Milas Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Rehberlik ve Psikolojik Danışman Öğretmenleri Ummahan EROĞLU ve Aslıhan YASAVUL ÖZER tarafından Kadına Yönelik Şiddet ve Kadın Erkek Eşitliği, Aile İçi Şiddet konularında öğretmenlere ve öğrencilerimize rehberlik çalışması yaptı.

Vakti kuşanmak okul panosu yapıldı

Mrt

11-17 Mart Tuza Dikkat Haftası panosu İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Elif ÇETİNKAYA ve öğrencilerimiz tarafından yapıldı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi' nin 109.Yıl Dönümü münasebetiyle okul programı yapıldı.

Mrt

İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Elif ÇETİNKAYA ve öğrencilerimiz tarafından Ramazan ayı okul panosu yapıldı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Personel Tahliyesi tatbikatı yapıldı.

Mrt

4 Mart Dünya Obezite Günü kapsamında öğrencilerimiz tarafından okul panosu, afiş, resim ve slogan yapıldı.

Şbt

Hedef YKS 2024 kapsamında 12.sınıf öğrencilerimize deneme sınavı yapıldı.

Şbt

26 Şubat-3 Mart 2024 tarihleri arası Vergi Haftası kapsamında EBA' da yer alan eğitim videoları öğrencilerimize izletildi.