Okul kütüphanesi ders saatleri dışında da öğrencilere açıldı.Öğrencilerle kitap okundu.Okul kütüphanemizde bulunan Türk ve Dünya klasikleri öğrencilerle incelendi.Klasik eserler ve yazarları ile ilgili söyleşi yapıldı.Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Hatice ÇULHA yazar ve eserler hakkında kısa bilgiler verdi.Öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmesi için internet erişimi sağlanmıştır.

12.sınıf öğrencilerimize yönelik Seviye Tespit Sınavı uygulandı.Sınavın sonuçları değerlendirilerek sonuçlar öğrenci ve velilerimize bildirildi.Ders çalışma yöntem ve teknikleri ile ilgili öğrencilere bilgi verildi.Tercih edebilecekleri alanlar  ile ilgili bilgi verildi.Alan tercihleri ve üniversiteler ile ilgili bilgi edinebilecekleri internet siteleri ile ilgili bilgi verildi.

Mrt

Ramazan ayına özel bir hafta boyunca etkinlik düzenlendi.Öğrenciler ramazana has olan ramazan davulcusu oldular.Maniler söylediler.Arapça öğretmenimiz Mehmet ALACAHAN ilahiler söyledi.Ramazan sepeti hazırlandı.Bu yıl depremzede vatandaşlarımız için yardımlaşma ve dayanışma temalı etkinlikler düzenlendi.Ramazan sandığı depremzede vatandaşlarımıza gönderilmek üzere kolilendi.

Mrt

Okulumuzda koridorda öğrencilerimizin ulaşabileceği şekilde satranç takımları yerleştirildi.Öğrencilerimiz boş zamanlarında satranç oynamaktadır.

Mrt

Akademik gelişim, kariyer planlaması ve üniversiteye hazırlık alanı kapsamında akademik takip komisyonu üyelerince yıllık plan hazırlanmış ve 12. sınıf öğrencilerimize öğrenci koçluk sistemi oluşturulmuştur.

Mrt

Okulumuz Arapça Öğretmeni Mehmet ALACAHAN tarafından Güvenli İnternet Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması konusunda bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Kur'an-ı Kerim' in ana konuları ve muhtevasına yönelik, öğrencilerimize İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Elif ÇETİNKAYA tarafından bilgiler verildi.

Mrt

Sıfır Atık Projesi kapsamında Mart ayında inşaat atıklarının faydalı bir şekilde değerlendirilmesi çevreye verdiği zararları ve kirliliği en aza indirme etkinliği yapıldı.

Mrt

Orman Haftası kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından okul bahçesine ağaç fidanı dikimi yapıldı.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce Okuyorum Okuma Kültürünün Geliştirlmesi Projesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Nigar GÖKBAK tarafından devam ettirilmektedir.

Şbt

Okulumuzun uygun yerlerine pano ve derslerde çalışmalar yapılmıştır.

Şbt

Risk yönetimi, stres yönetimi ve öfkeyle başa çıkma konusunda Aile Danışmanlığı sertifikası olan İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Aygül GÖNAN öğrencilerimize bilgilendirmede bulunmuştur.Stresin psikolojik ve fiziksel etkilerinden korunabilmek için strese karşı daha bilinçli hale getirme nasıl yapılır.Hayatta kontrol edilemeyen olaylar, durumlar olduğunu kabul ederek endişelenmek değil çözüm yollarına odaklanmak olduğunu belirtti.Öfke kontrolü için nefes egzersizini öğrencilerimizden birine uygulamalı olarak yaptırdık.Öfke duygusu ile eylemi arasına derin bir nefes alarak 10' a kadar saydırdık.Amaç öfkeyle hareket etmemek gerektiğini göstermek.Bilgilendirmeyi peygamberimiz  Hz. Muhammed' in ''Öfkelendiğinizde abdest alıp, namaz kılınız.'' sözüyle sona erdirildi.

Şbt

Öğrencilerimiz Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Mesleki Uygulama Esasları çercevesinde Kur'an-ı Kerim, Hitabet ve Mesleki Uygulama dersleri kapsamında Kur'an-ı Kerim okuma, Müezzinlik uygulamaları öğretmenlerimizin etkin katılımıyla uygulanmaktadır.

Şbt

Okulumuzda kütüphane mevcut.Öğrenciler istediği zaman kütüphaneden faydalanabilir.Askıda Kitap Uygulaması kapsamında koridorda kitap köşesi hazırladık.Öğrenci ve öğretmenlerimiz okula kitap hediye etti.''Getir Okut'', ''Götür Oku'', ''Oku Getir'' sloganlarıyla bu uygulamamızı bundan sonra da devam ettireceğiz.İsteyenin istediği an da kitaba ulaşması.

Şbt

Okulumuz Okul Eğitim Akreditasyonu Eğitimi Öğretmen ve İdareci başvuru işlemleri ve 3 öğrenci seçimi yapılacaktır.Son başvuru tarihi 22/02/2023 tür.