Ekm

Hedef YKS 2024 kapsamında 12.sınıf öğrencilerimize deneme sınavı yapıldı.Ayrıca Konu Tekrar Test Kitapları dağıtıldı.

Eyl

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Aygül GÖNAN ve öğrencilerimiz tarafından Mevlid-i Nebi Haftası panosu yapıldı.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı yapıldı.

Tem

12.sınıf öğrencilerimize mezuniyet töreni yapıldı. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Elif ÇETİNKAYA Etik Haftasında (25 Mayıs-31 Mayıs) Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi iş birliğiyle kamu görevlilerine yönelik olarak Uzaktan Eğitim Kapısı' nda etik konulu sunumlar personelimize ve öğrencilere izletildi.Ayrıca münazara yarışması düzenlendi.

May

Okulumuz Arapça Öğretmeni Mehmet ALACAHAN öğrencilerimizle tarihi Firuz Bey Camisinde sabah namazı buluşmaları yapmıştır.Firuz Bey Cami 14.yy. Osmanlı Dönemine ait camidir.21 Aralık 1394' te Osmanlı Devleti' nin Menteşe sancağı mutasarrıfı Firuz Bey tarafından yaptırılmıştır.Kubbesi kurşunla kaplı olduğu için halk arasında Kurşunlu Cami olarak bilinir.

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Halil Emrah SARIOĞLU tarafından yönetici ve öğretmenlerimize öğrenciyi tanıma teknikleri (anket, görüşme, gözlem, problem tarama listesi, sosyogram vb.) hakkında sunum yaptı.

May

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nigar GÖKBAK  Dikkat ve Odaklanma, Sınav Dönemi Ebeveynliği, Sınava Hazırlık Çalışma Yöntemleri konularında ve Tarih Öğretmenimiz Arzu AYBAR  En Etkili Çalışma Teknikleri konusunda öğrencilerimize sunumlar izletildi.

May

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Aygül GÖNAN öğrencilerimize geleneksel oyunlardan körebe, uzun eşek, mendil kapmaca, taş-kağıt-makas oyunları hakkkında bilgi vermiştir.Ardından ayrı ayrı oyunları öğrencilerimizle oynamıştır.

May

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında İşbaşı İnceleme ve Gözlemci olarak okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Aygül GÖNAN İspanya-Sevilla şehrine gitmiştir.Sevilla' da Pablo Neruda Ortaokulu'nu gözlemleyip eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi ve deneyimlerini okulumuzdaki yönetici, öğretmen ve öğrencilere aktarmıştır ve okulumuzu temsil edip sertifika almıştır.Okul Eğtimi Akreditasyonunda emeği geçen Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Ar-ge Ekibine okulumuz olarak teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Matematik Öğretmeni Serpil İNCE tarafından Trafik ve İlk Yardım Haftası kapsamında okul panosu ve sınıflarda konuya ait sunum izletildi.

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Elif ÇETİNKAYA tarafından Hayırda Yarışanlar Etkinliği kapsamında öğrencilerimiz iyilik yapmak için yarıştı. Cami ve mescidin temizlenmesi, sokak hayvanlarını beslenmesi, okul çevresinde çöplerin toplanması, sma hastası bir çocuk için konser düzenlenmesi etkinliğine destek olma, çocukları sevindirme ve birçok konuda yarışan öğrencilerimizin hepsi kazandı.

Kimya Öğretmenimiz Celal KINIK tarafından etkili sınıf yönetimini oluşturan süreçler ve olumlu-olumsuz etkileyen öğretmen davranışlarına yönelik sratejiler hakkında bilgiler verildi.

Öğrencilerde atık maddelerin nasıl değerlendirildiği ve ülke ekonomisine sağlayacağı katmadeğer, sürdürülebilir bir çevre ve ekosistemin önemi hakkında bilgilendirme yapıldı.

12.sınıf öğrencilerimiz ve İHL  Meslek Dersleri öğretmenimiz Aygül GÖNAN  Muğla Sıtkı KOÇMAN Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokuluna bölümleri hakkında bilgi edinmek için gidildi.Meslek Yüksek okulun bölümlerinden El Sanatları, Pazarlama ve Reklamcılık, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü, Muhasebe ve Vergi Bölümleri Dr. Vedat Martin İNCE, Öğretim Görevlileri Sinan ŞİVEROĞLU ve Şerafettin BARLAK tarafından bölümler hakkında öğrencilerimize bilgiler verildi.