Ock

Yarı yıl tatiline girerken YKS ek kaynak kitapları 12.sınıf öğrencilerimize dağıtılmıştır.

Ara

Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler projesi kapsamında öğrencilerimizle Fiziksel Aktivite Çalışmaları yapıldı.

Ara

Deprem sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler Afet Hazırlık Kulübü Öğretmeni Celal KINIK tarafından öğrencilerimize anlatıldı.Bu durumlara ait tatbikatlar yapıldı.

Ara

Bir Kitap Bir İnsan Projesi kapsamında Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenimiz Hatice ÇULHA tarafından okul panosu yapıldı.

Ara

Mavi Yeşil Okullar projesi kapsamında okulumuz Kimya Öğretmenimiz Celal KINIK tarafından okul panosu yapıldı.Okul merdivenine farklı türde çiçekler yerleştirildi.

Ara

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında Kasım ayında Sorumluluk ve Özdenetim çalışmasına ait okul panosu yapıldı.

Kas

Kasım ayında 12. ve 11. sınıf  öğrencilerine deneme sınavı yapıldı. Sınıf içi piknik yapıldı.

Kas

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nigar GÖKBAK ve öğrencilerimiz tarafından 10 Kasım Atatürk' ü Anma Programı ve okul panosu yapıldı.

Kas

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Elif ÇETİNKAYA Değerler Çınarı Projesi kapsamında Saygı Ne Demektir? çalışmasını yaptı.Öğrencilerimize Saygı ne demektir? sorusuna karşılık vermiş olduğu cevaplar alınarak sınıf ortamında değerlendirildi.

Ekm

Kimya Öğretmenimiz Celal KINIK ve öğrencilerimiz tarafından Sıfır Atık Projesi kapsamında kullanılmayan veya ihtiyaç fazlası malzemelerle Sıfır Atık Okul Panosu yapıldı.

Ekm

Medeniyet ve Düşünce Kulübü Öğretmenimiz Işık UYAR ve öğrencilerimiz tarafından Değerlerimiz okul panosu yapıldı.

Ekm

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) kapsamında okulumuz Değerler Kulübü Öğretmeni Mehmet ALACAHAN ve öğrencilerimiz tarafından Değerlerimiz okul panosu yapıldı.

Ekm

İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Elif ÇETİNKAYA ve öğrencilerimiz tarafından İmam Hatipli Olmak okul panosu yapıldı.

Ekm

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hatice ÇULHA ve öğrencilerimiz tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul panosu yapıldı.İlçe programına katılım sağladık.

Ekm

Hedef YKS kapsamında Meslek seçimi konusunda öğrencilerle birlikte meslekleri tanıyalım çalışması yapılmıştır. 12.sınıf öğrencilerimize çalışma ortamları düzenlenmiştir.