Mart ayı deneme sınavı yapıldı.

26/04/2024 tarihinde Liselerarası Münazara Yarışmasına katıldık.

Okulumuzda Milas Rehberlik ve Araştırma Merkezi öğretmenleri tarafından Kadına Yönelik Şiddet ve Kadın Erkek Eşitliği, Aile İçi Şiddet konularında öğretmenlere ve öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.

Vakti kuşanmak okul panosu yapıldı

Mrt

11-17 Mart Tuza Dikkat Haftası panosu İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Elif ÇETİNKAYA ve öğrencilerimiz tarafından yapıldı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi' nin 109.Yıl Dönümü münasebetiyle okul programı yapıldı.

Mrt

İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Elif ÇETİNKAYA ve öğrencilerimiz tarafından Ramazan ayı okul panosu yapıldı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Personel Tahliyesi tatbikatı yapıldı.

Mrt

4 Mart Dünya Obezite Günü kapsamında öğrencilerimiz tarafından okul panosu, afiş, resim ve slogan yapıldı.

Şbt

Hedef YKS 2024 kapsamında 12.sınıf öğrencilerimize deneme sınavı yapıldı.

Şbt

26 Şubat-3 Mart 2024 tarihleri arası Vergi Haftası kapsamında EBA' da yer alan eğitim videoları öğrencilerimize izletildi.

Ock

Yarı yıl tatiline girerken YKS ek kaynak kitapları 12.sınıf öğrencilerimize dağıtılmıştır.

Ara

Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler projesi kapsamında öğrencilerimizle Fiziksel Aktivite Çalışmaları yapıldı.

Ara

Deprem sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler Afet Hazırlık Kulübü Öğretmeni Celal KINIK tarafından öğrencilerimize anlatıldı.Bu durumlara ait tatbikatlar yapıldı.

Ara

Bir Kitap Bir İnsan Projesi kapsamında Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenimiz Hatice ÇULHA tarafından okul panosu yapıldı.